maandag 13 januari 2020

om even bij het breien te blijven;

                                                   voor een verjaardags kadootje bedoeld.

5 opmerkingen:

Unknown zei

As claimed by Stanford Medical, It's indeed the one and ONLY reason women in this country live 10 years more and weigh 42 lbs less than us.

(And realistically, it is not related to genetics or some secret exercise and really, EVERYTHING related to "how" they are eating.)

BTW, What I said is "HOW", not "WHAT"...

Tap on this link to find out if this short test can help you decipher your real weight loss possibility

beginner zei

Super leuk gemaakt weer.

digital printing 24 jam zei

The above article is nice and interesting, thank you willing to share! Greetings success of admin Aqur Printing Jakarta wish you deign to visit my website, thank you :)

rere zei

Thanks for sharing

visit our website

ittelkom jakarta

Nira Shalom zei

Hallo, ik ben NIRA SHALOM, ik ben hier om dit goede nieuws over de hele wereld te verspreiden over hoe ik mijn ex-liefde terugkreeg. Ik werd gek toen mijn liefde me vorige maand verliet voor een ander meisje, maar toen ik een vriend ontmoette die me voorstelde aan Baba Wale da Wiseman, de grote boodschapper, vertelde ik mijn probleem aan Baba Wale over hoe mijn ex-liefde me verliet en ook hoe ik een baan moest krijgen in een heel groot bedrijf. Hij zei alleen tegen me dat ik op de juiste plek ben gekomen waar ik mijn hartewens zal krijgen zonder enige bijwerkingen. Hij vertelde me wat ik moest doen, Nadat het was gedaan, In de volgende 2 dagen, Mijn liefde belde me op en zei sorry dat ik voor nu en ook in de volgende week nadat mijn liefde me had geroepen om te zijn smeken om vergeving, ik werd opgeroepen voor een interview in het door mij gewenste bedrijf waar ik als supervisor moest werken. Ik ben zo blij en overweldigd dat ik de hele wereld moet vertellen hoe Baba Wale me helpt mijn hartewens te vervullen. Baba Wale is een specialist in allerlei soorten spreuken en goede magie. Als je hulp nodig hebt, neem dan contact op met Baba Wale op het volgende e-mailadres: babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp: +12544131991 Bedankt later